Groei en ontwikkeling

Groeien kan op heel veel manieren. Vakinhoudelijk, op competentieniveau, in verantwoordelijkheid of complexiteit van opdrachten. We investeren volop in alle facetten van jouw ontwikkeling, op de voorwaarde dat jij dat ook doet.

 
 

Open sollicitatie

We maken graag kennis met nieuw talent, ook als er geen directe vacature voor je lijkt te zijn. Upload je CV en vertel ons je ambities, talenten en je wensen. We nemen dan direct contact met je op. 

Solliciteer nu

 

Een typische Balance professional is…

...vakgedreven, "ik verras met de breedte van mijn kennis"

...ambitieus, "ik lever meer dan verwacht"

...openminded, "ik kijk niet snel ergens van op"

...emotioneel intelligent, "ik respecteer verschillen"

...een teamplayer, "ik snap hoe communicatie werkt"

...daadkrachtig, "even doorpakken nu"

Mogelijkheden bij Balance

Startprogramma
In je eerste jaar bij Balance staat er een programma voor je klaar. Met introductietrainingen, commerciële en vaardigheidstrainingen en aandacht voor onze aanpak van projectmanagement. Zo krijg je een vliegende start, leer je de mensen en werkwijzen goed kennen en waarschijnlijk jezelf een stukje beter

Kennis delen
Volgens ons kun je niet genoeg profiteren van elkaars ervaring en kennis, en daarom organiseren we door het hele jaar heen formele en informele momenten. Zo zijn er diverse expertmeetings om met vakgenoten te werken aan business development, vraagstukken van opdrachtgevers te bespreken en je eigen inhoudelijke kennis verder te brengen. Maar ook meerdere events om vakoverschrijdend Balance collega’s te ontmoeten.

Online ontwikkelingstool 
Met deze tool stel je samen met je business manager een persoonlijk ontwikkelingsplan op dat je vanaf elke locatie kunt inzien en bijhouden. Je kunt actief aan de slag met doelstellingen op zowel inhoudelijk als competentieniveau. En als je ergens een training of opleiding bij kunt gebruiken, helpt je business manager met het uitzoeken van de best passende.

1 op 1 coaching 
Bij Balance gooien we starters graag ‘gecontroleerd in het diepe’. Je krijgt de vrijheid om je eigen weg te zoeken, maar kunt altijd terug vallen op de kennis en ervaring van collega’s. Voor meer ervaren consultants blijven de uitdagingen net zo goed komen, maar op een ander vlak  – projecten waarvoor je leidinggevende en coaching kwaliteiten verder moet ontwikkelen. We koppelen beginnende en meer ervaren professionals uit hetzelfde expertisegebied aan elkaar voor 1 op 1 coaching. Zo help je elkaar terwijl je aan je eigen kennisoverdracht, effectiviteit en interpersoonlijke vaardigheden werkt.   


Trainingen op maat
Balance ondersteunt je met open-trainingen, in company-trainingen en/of coaching trajecten. Via onze eigen Balance Academy en zusterorganisatie Hudson (specialist in Talent-oplossingen) bieden we inhoudelijke trainingen, uitdagende business games en HR advies in de vorm van loopbaanbegeleiding en assessments. 

Uitdaging via complexe projecten
De afwisseling in projecten houdt je blik fris, je energie op peil en je persoonlijke groei bloeiende. Binnen Balance kent je eigen business manager jou door en door, zodat elke volgende opdracht ook de juiste stap in je ontwikkeling is.

Young Balance 
Stiekem is dit een netwerk binnen een netwerk. De nieuwe generatie Balance professionals zoekt elkaar op om ideeën uit te wisselen en te praten over de strategische ontwikkelingen van onze organisatie. En dat leidt regelmatig tot een advies aan onze directie. Op eigen initiatief, stevig onderbouwd en met een eigen geluid, zoals dat past bij een Balance professional. 


DEEL DEZE PAGINA

 

Kennismaken?

Cees Maaskant
Directeur Project Solutions
T +31 (0)6 5247 4481

Contact