Opleidingsprogramma binnen het IPM-domein contractbeheersing

Allround contractbeheer

Samen met onze partners hebben we een opleidingsprogramma “Allround Contractbeheersing” opgesteld en ontwikkeld. Het opleidingsprogramma geeft jou de kans om je te oriënteren en te ontwikkelen binnen het IPM-domein contractbeheersing. In deze opleiding staan toetscoördinatie en alle facetten daaromheen centraal. Het opleidingstraject betreft een opleiding- én werktraject ineen.

Samenwerking met partners

Leeruitkomsten

Tijdens het programma maak je kennis met de belangrijkste disciplines van contractbeheersing. Je wordt een goede gesprekspartner voor specialistische contractbeheersers en meer algemene projectondersteuners. Je leert wat IPM teamleden of het project- en bedrijfsmanagement nodig hebben om een projectcontract succesvol te kunnen managen.

Het is voor Balance en haar partners belangrijk om te weten in welke mate jij de informatie en vaardigheden die in het programma zijn aangeboden beheerst. Het meten van deze leeruitkomsten aan het einde van het 6-weekse programma biedt input voor concrete doelstellingen en een persoonlijk ontwikkelplan waar je mee aan de slag gaat bij jou toekomstige werkgever.

Wat levert het op?

  • Inzicht in o.a. jouw leervermogen en competenties;
  • Inzicht in je leertoepassing; in hoeverre je de kennis en vaardigheden kunt toe passen in het dagelijkse werk en bijdragen aan het behalen van resultaten;
  • Persoonlijk ontwikkelplan;
  • Begeleiding en voortgangsbewaking door een ervaren begeleider van Balance en/of haar partners;
  • En een baan.

Ben je geïnteresseerd en zou je hier meer informatie over willen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer lezen of weten over de Balance Academy? Bekijk eens onze projecten

licht

Filter per blog categorie

Alle blogs
Projectmanagement
Integrale projectbeheersing
Omgevingsmanagement

Centrale overheid
Contractmanagement
Assetmanagement
Gebiedsontwikkeling

Tendersupport
Energietransitie
Subsidies
Aannemerij

Energie
Decentrale overheid
Waterschappen
Private sector

Begin met typen en druk op enter om te zoeken