Opleidingsprogramma

Allround contractbeheer

Kwantitatieve instroom van gekwalificeerde mensen voor bedrijven

Samen met onze partners hebben we een opleidingsprogramma “Allround Contractbeheersing” opgesteld en ontwikkeld. Het opleidingsprogramma biedt bedrijven een kwantitatieve instroom van gekwalificeerde mensen op één van de specifieke rollen binnen IPM-organisaties, namelijk contractbeheersing. Het opleidingstraject betreft een opleiding- én werktraject ineen. In deze opleiding staan toetscoördinatie en alle facetten daaromheen centraal. Het opleidingstraject maakt gebruik van de methodiek van Action Learning. Deze is praktijkgericht, persoonlijk en interactief.

Samenwerking met partners

Leeruitkomsten

Het is voor Balance en haar partners belangrijk om te weten in welke mate de deelnemers de informatie en vaardigheden die in het programma zijn aangeboden beheersen. Het meten van deze leeruitkomsten aan het einde van het 6-weekse programma biedt input voor concrete doelstellingen en een persoonlijk ontwikkelplan van uw toekomstige medewerker.

Tijdens het programma maken de deelnemers kennis met de belangrijkste disciplines van contractbeheersing. Ze worden een goede gesprekspartner voor specialistische contractbeheersers en meer algemene projectondersteuners. Ze weten wat IPM teamleden of het project- en bedrijfsmanagement nodig hebben om een projectcontract succesvol te kunnen managen.

Wat levert het op?

  • Inzicht in o.a. het leervermogen en competenties van de toekomstige medewerker;
  • Inzicht in de leertoepassing; in hoeverre de kennis en vaardigheden worden toegepast in het dagelijkse werk en bijdragen aan het behalen van resultaten;
  • Gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers;
  • Een persoonlijk ontwikkelplan;
  • Begeleiding en voortgangsbewaking door een ervaren begeleider van Balance en/of haar partners;
  • Geen administratie rondom de opleiding.

Bent u geïnteresseerd en zou u hier meer informatie over willen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wil je meer lezen of weten over de Balance Academy? Bekijk eens onze projecten

licht

Filter per blog categorie

Alle blogs
Projectmanagement
Integrale projectbeheersing
Omgevingsmanagement

Centrale overheid
Contractmanagement
Assetmanagement
Gebiedsontwikkeling

Tendersupport
Energietransitie
Subsidies
Aannemerij

Energie
Decentrale overheid
Waterschappen
Private sector

Begin met typen en druk op enter om te zoeken