Blog

AAN HET WOORD: Marco Buijnsters

Na een langdurig traject van netwerken, ideeën uitwisselen en uitdagingen benoemen is Marco Buijnsters afgelopen maand gestart op een internationale opdracht. Komende periode is Marco bezig met een Quick scan naar de volwassenheid van projectplanning en –control van een internationale systeemintegrator voor logistieke systemen.

“En dat is een mooie opdracht. Met mijn eerder ervaringen en opdrachten die ik bij Balance heb gedaan was ik overtuigd dat we deze klant echt verder konden helpen. Na een lange periode van praten (en overtuigen) is ook de CEO enthousiast en kunnen we los. Aanvullend kwam daaruit de vraag om ook enkele interviews met de buitenvestigingen af te nemen. Guanghzou, Dallas en Lissabon konden daarbij wel via een conference call, maar in Singapore en Dubai was er vanuit het lokale management de voorkeur  om de interviews persoonlijk ter plaatse af te nemen.”

“Nou, dat is wel een flinke uitbreiding van mijn woon- werkverkeer, wat vanuit het Limburgse toch al niet aan de korte kant was. Dus, het vliegtuig in! De interviews waren niet alleen qua inhoud interessant, maar vertelden ook veel over de cultuur binnen het bedrijf. De uitkomsten en inzichten neem ik nu mee om aan te geven hoe ze hun projectplanning- en -control verder kunnen professionaliseren, al dan niet met verdere ondersteuning van Balance. Voorlopig even vanuit Nederland, maar wie wat er nog op volgt.”

Oktober 2016

Begin met typen en druk op enter om te zoeken