Blog

AAN HET WOORD: Elise Kuijper

Elise Kuijper werkt sinds februari dit jaar voor Balance. Na zes weken het Career Program te hebben gevolgd, is zij nu actief bij TenneT in het district ‘Duurzaam op Land’. Hierin vervult zij een dubbele functie als projectcoördinator en junior omgevingsmanager.

“Ik heb het Career Program als ontzettend boeiend ervaren. Echt een boost voor mijn carrière. Collega’s van Balance vertelden met veel passie en enthousiasme over hun werkveld. En het programma is zo ingericht dat je direct aan de slag kunt gaan met de aangedragen theorie. Dankzij de opzet van het Career Program heb je daarnaast korte lijntjes naar collega's met veel meer ervaring, omdat je hen tijdens het Career Program al gesproken hebt.

Na het programma ben ik bij TenneT terecht gekomen in het nieuwe district ‘Duurzaam op Land’. Het district is opgericht om door heel Nederland snel nieuwe wind- en zonneparken aan te sluiten op het net. Ik coördineer de projectbeheersing; van planning tot risicomanagement en financiën. En als junior omgevingsmanager focus ik me voornamelijk op de vergunningen. Uitdagingen ga ik aan door in gesprek te gaan met andere districten en mensen die al wat langer bij TenneT werken naar ervaringen te vragen. En verder? Vooral gewoon starten! Door het maar te doen kom je vanzelf de do's and don'ts tegen.”

Het Career Program gaat in januari weer van start. Geïnteresseerd of ken je mensen voor wie dit interessant is? Klik dan hier of stuur de vacature door.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken